Evenementen


Café de Picker & de Pickerhal kennen meerdere grote evenementen.
Deze evenementen worden één keer per jaar georganiseerd.

In januari vindt al meer dan 30 jaar het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi de Nacht van Eibergen plaats.
Sinds 2015 wordt tevens in januari het jaarlijkse volleybal toernooi het Picker Volleybal Toernooi georganiseerd door een samenwerking van Café de Picker & Volleybal Vereniging Boemerang.

In oktober vindt tevens al meer dan 30 jaar het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi voor overheids instanties plaats, het World Police Indoor Soccer Tournament is in deze jaren uitgegroeid van een lokaal naar provinciaal en tot slot een wereldwijd toernooi. Hedendaags wordt er in zes sportzalen gespeeld verdeeld over drie plaatsen in de regio met als hoofdlocatie de Pickerhal te Eibergen.

Naast deze drie jaarlijkse grote toernooien vinden er tevens nog concerten plaats van muziekvereniging Euphonia. Ook worden er schooltoernooien georganiseerd door sportverenigingen als de Basketbal vereniging de Picker Reds & Volleybal Vereniging Boemerang. Tevens organiseren voetbal verenigingen uit Eibergen en omgeving in de periode van december tot en met januari enkele toernooien voor leden van de clubs, er wordt gespeeld door de aller jongsten tot en met de Prestatie teams.

2013-10-07 12.24.45 (Small)